Sirupy Sodastream - pár vybraných kousků

V okamžiku, kdy si koupíte systém SodaStream, ubyde Vám hodně velká spousta starostí. Jsou doma ještě nějaké balené limonády? Nemá přijít návštěva? Bude dost limonád? Kam dám sešlapané PET lahve, než je odvezu? Kde je kontejner na PET lahve? Nebudou se muset zálohovat? Kdo mi odnese balené limonády z obchodu do auta, když mě bolí záda? Kolik mě vlastně stálo benzínu pití balených limonád za minulý rok? Tak tohle všechno už se systémem SodaStream neřešíte. Přibyla ale další prekérní otázka:

Kde sehnat sirupy SodaStream - dostatečný výběr a levně?

Vybíráme pár dobrých kousků za dobrou cenu a od osvědčeného prodejce. Nabídka a ceny jsou platné pro září 2013.

SodaStream Cola New 500 ml
Cena: 89,00 Kč (vč. DPH)

Lahodná chuť klasické Coly v sirupu SodaStream. Jedno půllitrové balení vystačí k přípravě 12 litrů Coly při ideálním ředění 1:23. Jeden z nejoblíbenějších sirupů SodaStream.


SodaStream Sirup Malina 375 ml

Cena: 89,00 Kč (vč. DPH)

Sirup SodaStream, ze kterého vyrobíte devět litrů lahodné šumivé malinové šťávy. Naprostý prodejní hit tohoto léta - malina vede! Tento sirup SodaStream je doporučeno ředit 1:23.


SodaStream Sirup Lesní plody 375ml

Cena: 89,00 Kč (vč. DPH)

Jednou z nejoblíbenějších příchutí sirupů v Česku je dlouhodobě směs zvaná Lesní plody. Není divu, že SodaStream zareagovala a pro český trh připravil sirup SodaStream Lesní plody. Z této lahvičky připravíte při ředění 1:23 devět litrů lahodné šťávy.


Sodastream Pomeranč 500 ml

Cena: 89,00 Kč (vč. DPH)

Jestli jsou Češi něčím pověstní, tak je to rozhodně láska ke klasickým a vyzkoušeným chutím. Řeklo by se - obyčejný pomeranč. Ale je to přesně to, co se nejvíc prodává. SodaStream nabízí osvědčené příchuti, autentické a perfektní.


Sodastream Třešeň 375 ml

Cena: 89,00 Kč (vč. DPH)

 Pětici nejoblíbenějších sirupů SodaStream, které jsou k mání v akci, a které rozjasní zářivými chutěmi ovoce Vaše chmurné podzimní dny, je SodaStream Třešeň. Pro devět litrů třešňové limonády využijete 375 ml balení sirupu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak použít zlomkové zlato jako protihodnotu - výkup zlata

Umí tyčový mixér sekat led nebo ořechy?

Co je to fresh zóna ve vaší ledničce?