Sodastream - zašumíme, uvidíme.

Taky Vás u každého aktuálního prodejního hitu napadne, že jste ho mohli vymyslet už před léty, že je to vlastně hrozně jednoduchá věc? Zrovna SodaStream je toho názorným příkladem. Sifon ze skleněné lahve známe z dětství, ale většinou ustoupil v domácnostech baleným vodám. Jenom proto, aby po letech znovu slavil triumfální návrat. SodaStream není nic jiného, než strojek na sifon, podobný staré sifonové láhvi. Proč to šílenství? Protože SodaStream dobře vypadá, zapojuje pokročilou elektroniku a pod značkou SodaStream produkuje nepřeberné množství různých chutí. Není toho ani tak moc, ale na malé šílenství v obchodech to stačí.

Proč lidé po SodaStream šílí

Jednoduchá otázka, složitá odpověď. První si každou technickou novinku kupují lovci novinek, geekové a lidé, kteří si potrpí na nové věci obecně. Řekněme, že kdyby se s dostatečným marketingem vyvalil na trh strojek na výrobu domácího prachu, nějací geekové by si ho koupili jen proto, aby o tom mohli napsat na twitter a na svůj blog. SodaStream ovšem na rozdíl od různých gadgetů skutečně produkuje něco prospěšného - šumivé ochucené pití. Tím se SodaStream dostal do povědomí dalších moderně smýšlejících lidí. Proč nemít doma něco, co je tak moderní? Naservírovat návštěvě čerstvou šumivou malinovku a na jejich otázky říct jenom -"Ááále, to je náš nový SodaStream...". Největší část lidí ale pravděpodobně uvažuje takto - SodaStream, to je osvěžující šumivé pití, do kterého stačí čistá voda z kohoutku, nemusím kupovat vodu balenou a ve finále ušetřím.
SodaStream přístroj

Klasický nejjednodušší přístroj SodaStream. Dnes najdete již množství barev, tvarů a funkcí, které celý přístroj posouvají dál a dělají z něj vítaného obyvatele Vaší kuchyně.

SodaStream - konec balených vod

Někdy po revoluci jsme si hromadně usmysleli, že voda z kohoutku není zdravá, a nechali se všichni nalákat na pití sycených stolních vod v PET lahvích. Nebudeme dělat svaté, dělali jsme to taky. Voda v PET láhvi má tu výhodu, že kdykoliv ji otevřeme, je plná bublinek a osvěžující, tedy pokud ji nemáme načatou více dní. Chvilku nám to přišlo jednodušší, než výroba domácího sifónu, který jsme tím odsoudili na smetiště dějin. Stačila ale nějaká ta desítka let a lidé si uvědomili, kolik tun balených vod natahali z regálů v obchodech, kolik metráků pošlapaných PET lahví vyhodili, a co všechno nedej Bože vypili, když čerstvá pramenitá voda stála měsíc v teple na prodejně. Je pravda, že kohoutková voda v Česku patří k nejlepším, není tedy valný důvod ji nepít. SodaStream Vám doma šumivou dobrotu vyprodukuje s minimální námahou.

SodaStream - desítky chutí

Kolik přesně nyní SodaStream nabízí chutí, to ví málokdo. Ale když jsme se naposledy dívali, bylo to už pomalu ke stovce. Jisté je, že pokud Vás nějaká chuť ještě napadá, a SodaStream ji nenabízí, je to asi jen otázkou času. Co je ale hlavní výhodou SodaStream proti syceným nápojům z obchodu, je vlastní volba. Přijde Vám chuť pomeranče moc sladká? Dejte si do ní kapku citrónu, nebo přidejte víc vody. Chtělo by to naopak sladkou bombu po náročném fyzickém výkonu? Není problém, protože množství sirupu SodaStream si určujete sami. Vadí Vám na kupovaných nápojích přemíra bublinek? I množství CO2 se dá u přístrojů SodaStream regulovat. Myslíte, že nejlepší chutí ze všech by bylo mango s hroznem? Není problém. Namíchejte si je sami podle chuti.
sirup sodastream
 Jedna z posledních lahůdek, SodaStream Granátové jablko + vitamin C

SodaStream dělá radost i Vaší peněžence

U dárků člověk zřídka kdy přemýšlí o uspořených penězích. Kupujeme je proto, aby dělaly radost. Ale když už jsme u toho, SodaStream při stejném nebo lepším osvěžení šetří Vaše peníze. Přístroj SodaStream, naplněná bombička, sirup na ochucení - víc toho ke kouzlení s chutí nepotřebujete. A Vaše peněženka bude ráda, to si pište.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak použít zlomkové zlato jako protihodnotu - výkup zlata

Umí tyčový mixér sekat led nebo ořechy?

Co je to fresh zóna ve vaší ledničce?