Výběr snubních prstenů – nejkrásnější část svatebních příprav, nebo peklo na zemi?

Vyměňování snubních prstenů, jako součást svatebního obřadu, započalo ve dvanáctém století. První zmínky o těchto špercích však pocházejí již ze starověkého Egypta.  Zamysleli jste se ale někdy nad tím, kolik různých potyček mezi snoubenci se již za celá ta staletí semlelo právě kvůli jejich výběru?

Finance, praktičnost a originalita ANEB tři pilíře „bezkonfliktního“ výběru

Finančně nejvýhodnější to měli snoubenci v samotných počátcích tradice – snubní prsteny, které byly vyráběny ze železa a nikoli z drahých kovů, totiž nosily pouze ženy. Hlouběji do peněženky museli zamilovaní sáhnout od dvacátého století, kdy tyto hodnotné kroužky poprvé ozdobily rovněž i mužské prsty.
Otázka praktičnosti byla zajímavým způsobem vyřešena ve Starověkém Římě. Nevěsty zde totiž nosily prstýnky rovnou dva - jeden zlatý pro vystupování na veřejnosti a druhý z kamene nebránící výkonu domácích prací. Zdaleka si však ještě nelámali hlavu nad tím, zda půjde o šperk z bílého, žlutého či červeného zlata. Nápad pěkný, to se musí nechat – určitě by se tím dalo vyřešit časté sundávání prstenů při každodenních činnostech, jako je umývání nádobí, či ruční praní. Sáhněme si do svědomí, která z nás se ještě neprobudila se zděšením, že netuší, kam ten prstýnek včera dala? Ztráta snubního prstenu by pak zajisté bolela o to víc.
„Miláčku, nechci JENOM zlatý kroužek, buď trošku originální!“ Tahle věta zřejmě děsí naše protějšky za poslední desetiletí. V dnešní době se kolem nás točí tolik nabídek – žluté zlato, bílé zlato, stříbro, chirurgická ocel – kdo si pak má vybrat? A nejedná se pouze o materiál! Výrobci nás vábí na osobitý styl, nekonvenční design a specifické vlastnosti. Zdlouhavý proces rozhodování se pak zdá být téměř nekonečným…

Ručně vyráběné snubní prsteny za přiměřenou cenu – řešení Vašich problémů!

Na jednom se shodneme určitě. Snubní prsten by měl vyjadřovat naše charisma, odrážet náš vkus a jedinečnost – tak proč nevyzkoušet výrobu na zakázku? Nechte si navrhnout šperk, který bude perfektně odrážet vaše koníčky, zájmy, ale i povinnosti – buďte sama jeho designérem! Žluté, červené, nebo bílé zlato? Díky možnosti kombinace dvou různých modelů můžete právě zakázkou na míru vyřešit vaše neustálé partnerské dohady.
Co kdybyste však mohla popustit uzdu své fantazii ještě více? Co takhle gravírování jmen a data podle vlastního písma nebo originální zvěčnění vašich otisků prstů? I to je možné! A pokud se k tomu přidá ještě poprodejní zákaznický servis společně s celkovou renovací snubních prstenů každé dva roky zdarma jako bonus – snubní prstýnky nebo i zásnubní prsteny BISAKU budou tou nejlepší volbou!
Takže zapomeňte na hádky a vybírejte snubní prsteny společně s Vaším partnerem. Svatební šaty vrátíte do půjčovny, po svatebních koláčcích se jen zapráší, a na ulítlé svatební hry zbydou jen krásné vzpomínky. Vždyť právě snubní prstýnky jsou tím věčným a jediným „živým“ důkazem vašeho pohádkového dne.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak použít zlomkové zlato jako protihodnotu - výkup zlata

Umí tyčový mixér sekat led nebo ořechy?

Co je to fresh zóna ve vaší ledničce?